Selecteer een pagina
Portret Bauke Mollema - ©Jelmer de Haas - All Rights Reserved

Portret: Bauke Mollema

Enige tijd geleden maakte ik een serie portretten van wielrenner Bauke Mollema. De opdrachtgever is de Dopingautoriteit. Bauke is één van de ambassadeurs voor dopingvrije sport in het programma 100%DopeFree.

Op dit moment rijdt Bauke Mollema in de Tour de France en staat op een mooie 3e plek in het klassement. Zou hij die plek vast weten te houden? Hopelijk is de winnaar van de Tour dit jaar in elk geval 100%DopeFree.

Meer portretfotografie:

Flitsende perskit voor violist Lorenzo Gatto

Flitsende perskit voor violist Lorenzo Gatto

Voor de jonge Belgische violist Lorenzo Gatto maakte ik een serie portretten voor zijn site en perskit. Ik gebruikte stroboscopisch flitslicht om de portretten een bijzondere dynamiek te geven. Bekijk hier Lorenzo Gatto’s nieuwe persfoto’s.

Expositie jazzportretten tijdens North Sea Jazz

Expositie jazzportretten tijdens North Sea Jazz

Tijdens het North Sea Jazz festival het aankomend weekend wordt een serie van mijn jazzportretten voor het eerst geëxposeerd. Op mijn analoge zwart-wit portretten vind je onder andere John Engels, Gideon van Gelder, Sabrina Starke, Joep Pelt, Bernard van Rossum en Corrie van Binsbergen.

Op de roltrap. En op de cover!

Op de roltrap. En op de cover!

Ik maak portretten voor het nieuwste cultuur- en lifestyletijdschrift van Utrecht, de UITagenda. Afgelopen twee maanden maakte ik onder andere een portret van Roosbeef en van actrice Monic Hendricx.

Portret: Een dag met een gouden randje

Portret: Een dag met een gouden randje

Een blog over de portretten die ik maakte van vier ongeneeslijk zieke mensen voor het tijdschrift Pal voor U en hoe mijn verwachting vooraf totaal niet uitkwam. De mooiste opdracht van 2014.

Expositie Tussen Soundcheck en Show

Expositie Tussen Soundcheck en Show

Van vier december tot 16 januari 2015 exposeer ik in Poppodium Ekko in Utrecht mijn nieuwe serie portretten, ‘Tussen Soundcheck en Show’.

Auteursportret Peter van Uhm

Auteursportret Peter van Uhm

Een mooi portret als resultaat van een mooie ontmoeting. Ik fotografeerde Peter van Uhm voor zijn boek ‘Ik koos het Wapen’.