Adobe Lightroom Classic

beeldbewerken en organiseren

Adobe Lightroom Classic

Sinds Adobe in 2007 de eerste versie van Lightroom beschikbaar stelde ben ik enthousiast gebruiker van deze software. Ik gebruik Lightroom Classic om al mijn professionele en persoonlijke projecten te organiseren en bewerken.

Organiseren en optimaliseren

Inmiddels zijn we heel veel versies verder en worden er nog regelmatig nieuwe functies toegevoegd. Mijn hele workflow zit in Lightroom en meer dan een half miljoen foto’s kan ik in no-time terugvinden, organiseren en zonodig bewerken en publiceren.

Coaching en workshops

Een aantal jaar heb ik bij het Parnassos, het culturele instituut van de Universiteit Utrecht, de Lightroom cursus gegeven aan kleine groepen. Momenteel geef ik die cursus niet en richt ik me op individuele coaching van professionele fotografen en gevorderde hobby-gebruikers én op het geven van workshops en cursussen voor het bedrijfsleven.

Wil jij weten hoe je je fotobestanden kan verbeteren? En hoe je die duizenden foto’s op je computer beter kunt organiseren?

Dat kan ik je leren!

Neem contact met me op om de opties te bespreken!

 

 

Dankjewel voor je lessen! Het is me een stuk duidelijker allemaal en je persoonlijke tips en ervaringen zijn waardevol, fijn om te weten.
Je hebt het allemaal haarfijn uitgelegd, waarvoor nogmaals, bedankt!

Cursist Lightroom Parnassos

Bedankt voor de training. Ik ben erg enthousiast geworden om met Lightroom Classic aan de slag te gaan.

Workshop Gemeente Utrecht

Jelmer is een fijne en professionele docent, die de tijd nam om uit te leggen en toe te lichten. Met name zijn professionele insteek en voorbeelden vanuit zijn werk waren een meerwaarde.

Cursist Lightroom Parnassos