"

Expositie De Roltrap

Tijd voor een feestje! Vijf jaar geleden werd UITagenda Utrecht gelanceerd, hét culturele magazine van Utrecht. Vijf jaar fotografeer ik inmiddels ook de rubriek De Roltrap. Hiervoor portretteer ik artiesten in TivoliVredenburg op, tussen, onder en achter de roltrappen van dat grote en mooie pand.

Inmiddels heb ik 35 portretten op de roltrap gemaakt én bestaat de UITagenda dus ook vijf jaar. En dat gaat we bekronen met een mooie expositie. Bij de roltrappen natuurlijk!

Vanaf 5 december 2019 tot en met 4 maart 2020 kun je de portretten bekijken in TivoliVredenburg, met foto’s van onder meer Douwe Bob, Dekoor, Benjamin Herman, Janne Schra, De Nederlandse Bachvereniging, Cato van Dijck (My Baby), DJ St. Paul, Joep Beving,  Lucky Fonz III, Michelle David en Sabrina Starke.

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht
www.TivoliVredenburg.nl

Eerdere exposities

Expositie jazzportretten tijdens North Sea Jazz

Expositie jazzportretten tijdens North Sea Jazz

Tijdens het North Sea Jazz festival het aankomend weekend wordt een serie van mijn jazzportretten voor het eerst geëxposeerd. Op mijn analoge zwart-wit portretten vind je onder andere John Engels, Gideon van Gelder, Sabrina Starke, Joep Pelt, Bernard van Rossum en Corrie van Binsbergen.

read more
Expositie Verkadefabriek Den Bosch

Expositie Verkadefabriek Den Bosch

Expositie pop en jazzfotografie in de Verkadefabriek in Den Bosch met onder meer foto’s van Chaka Khan, Roy Hargrove, Erykah Badu, Leela James, The Kyteman Orchestra, Han Bennink, Typhoon, Liana La Havas en Joshua Redman.

read more
Expositie 30in030

Expositie 30in030

Ik exposeerde in september 2012 het project 30in030 in het Stadhuis van Utrecht. Voor dit project portretteerde ik in 2011 een reeks 30-jarigen uit Utrecht, allen geboren in 1981.

read more
Portret 30in030 – Presentatie U30 boek

Portret 30in030 – Presentatie U30 boek

Een deel van mijn portretproject 30in030 is gepubliceerd in het U30 boek, waarin Utrechtse ontwerpers, typografen en fotografen hun creatieve bijdrage konden leveren. Ik maakt hiervoor portretten van 30-jarigen in de stad Utrecht.

read more