Selecteer een pagina

Exposities

North Sea Jazz 2016

Tijdens NSJ 2016 werden de portretten die ik van jazzartiesten dat ik in het Jazz Museum Rotterdam maakte geëxposeerd. Lees meer over deze klassieke jazzportretten.

Verkadefabriek 2016

De Verkadefabriek in Den Bosch toonde drie maanden lang een selectie van mijn beste jazzfoto’s. Lees erover op in het blog dat ik over deze expositie schreef.

Jazz Museum Rotterdam 2015

In het Jazz Museum Rotterdam exposeerde ik als onderdeel van een grote tentoonstelling over Jazz in Rotterdam. Een aantal beelden die ik tijdens North Sea Jazz maakte na de verhuizing van het festival naar Rotterdam. Tijdens de expositie kon ik ook nog aan een mooi project werken voor DJAZZ.tv (tegenwoodig Stingray DJAZZ). Alles over de foto- en videoportretten die ik maakte lees je hier.

Tussen Soundcheck en Show

Een eigen project met bijzondere portretten van artiesten dat ik fotografeerde in Ekko. Ik schreef daar dit blog over.

 

North Sea Jazz 2013

Tijdens het North Sea Jazz festival, 12 t/m 14 juli 2013, zal ik dit jaar een serie van 24 concert- en portretfoto’s exposeren als onderdeel van het festivalonderdeel Music Inspired Art. Het thema van de expositie dit jaar is ‘Dynamics!’. Hieronder zie je een klein voorproefje van de beelden die je daar kan bekijken. Naast mijn foto’s zal Han Bennink (die ook terugkomt in mijn foto’s) zijn eigen beeldende kunst tonen. Meer info via North Sea Jazz.

 

30in030 in Stadhuis Utrecht – september 2012

In september 2012 exposeerde ik mijn portretten uit het project 30in030 in het Stadhuis van Utrecht. Naast deze portretten toonde ik ook foto’s van Koninginnedag 2012 in Rhenen en Veenendaal, concerten die ik in Utrecht fotografeerde, portretten van Utrechtse artiesten en reportagefotografie tijdens de Culturele Zondagen, het Requiem van Fauré en het Yo! Opera Festival. De expositie werd op 31 augustus door Burgemeester Wolfsen geopend. Bekijk hier een deel van de foto’s uit deze expositie.

  • Festival-OFF Naarden – Naarden 2011

In Naarden presenteer ik zowel een serie portretten als mijn documentaire Buurtsupers project.

  • The Hague Jazz – World Forum 2010

Een selectie mijn jazzfoto’s zijn geëxposeerd tijdens het The Hague Jazz festival 2010 in het Worldforum in Den Haag.

  • Holland Pops! – Hogeschool van Amsterdam 2009/2010

Holland Pops!, een expositie met livefoto’s van Nederlandse artiesten, vond plaats tussen september 2009 en mei 2010 in drie gebouwen van de Hogeschool van Amsterdam (HvA).

  • Jaaroverzicht Ekko – Utrecht 2009

Eind 2009 exposeerde ik mijn jaaroverzicht van mijn beste concertfoto’s in Poppodium Ekko.

Expositie Verkadefabriek Den Bosch

Expositie pop en jazzfotografie in de Verkadefabriek in Den Bosch met onder meer foto’s van Chaka Khan, Roy Hargrove, Erykah Badu, Leela James, The Kyteman Orchestra, Han Bennink, Typhoon, Liana La Havas en Joshua Redman.

Expositie 30in030

Expositie 30in030

Ik exposeerde in september 2012 het project 30in030 in het Stadhuis van Utrecht. Voor dit project portretteerde ik in 2011 een reeks 30-jarigen uit Utrecht, allen geboren in 1981.

Lees meer
Expositie in Naarden

Expositie in Naarden

Tijdens het Fotofestival Naarden exposeer ik twee fotoseries. Allereerst de documentaire serie Supers over de laatste winkels in dorpen in Nederland. Ook toon ik een aantal portretfoto’s die ik de afgelopen jaren maakte.

Lees meer