Selecteer een pagina
Expositie Jazzfotografie Verkadefabriek - ©Jelmer de Haas - All Rights Reserved

Ik exposeer momenteel mijn pop- en jazzfoto’s in de Verkadefabriek in Den Bosch. Een selectie van niet eerder geëxposeerd werk en een aantal klassiekers bekijk je tot eind november 2015 op groot formaat in de foyer van deze mooie zaal.

Je ziet er onder meer foto’s van Chaka Khan, Roy Hargrove, Erykah Bady, Leela James, Kyteman Orchestra, Han Bennink, Typhoon, Liana La Havas en Joshua Redman.

Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD ‘s-Hertogenbosch
www.verkadefabriek.nl
T: 073 681 81 60
E: info@verkadefabriek.nl

Meer concert- en festivalfotografie:

Aandacht voor eten in Rio de Janeiro

Fotografie van een inspirerend 5-daags evenement van Thought for Food (TFF) in Rio de Janeiro. Hoe voeden we 9 miljard mensen in 2050? Dat was de uitdaging voor ruim 200 deelnemers van over de hele wereld. Mijn uitdaging was het om de vele sessies en activiteiten vast te leggen.

Culturele Zondagen Utrecht

Voor Utrecht Marketing fotografeer ik regelmatig de Culturele Zondag, de stad is dan gevuld met muziek, dans, theater, wetenschap, cabaret en sport.

The Christmas Show

Vijf keer stroomde de Ziggo Dome vol voor The Christmas Show. Een sprookje met onder meer Carlo Boszhard, Nicolette van Dam, Karin Bloemen, Buddy Vedder, Epke Zonderland, Jamai, Leona Philippo en uiteraard de Kerstman!

Setfotografie, hard werken in de fabriek

Voor Keuken Kampioen deed ik de setfotografie tijdens de opnames van de nieuwe tv-commercial. Met mooi filmlicht maakte ik een serie setfoto’s voor gebruik op de website en POS-materiaal.

Nacht van de Poëzie

Foto’s van de Nacht van de Poëzie 2015 in TivoliVredenburg. Met onder andere Jules Deelder, Benjamin Clementine, Ilja Leonard Pfeijffer, Ivo de Wijs, Charlotte van den Broeck, Lavinia Meijer, Typhoon, Julliette Greco en Stijn Vranken.

Nexus Conferentie

Reportage voor het Nexus Instituut, de jaarlijkse conferentie met het actuele thema War and Peace. Een aantal belangrijke politici, diplomaten, filosofen en historici uit de hele wereld ging in debat over onder andere de gespannen situatie in de Oekraïne.

Reportage intocht Sinterklaas Utrecht

Reportage over de aankomst van Sinterklaas en zijn Pieten in de Utrechtse wijk Zuilen. Met de stoomboot kwamen ze door dichte mist over de Vecht aangevaren.

Eventfotografie Nexus College

Eventfotografie in het concertgebouw Amsterdam, voor Nexus Instituut. Een klassiek concert en lezing door countertenor Andreas Scholl.

Afvaart Queen Mary 2

De Queen Mary 2 verlaat Rotterdam voor Southampton. Ooit het grootste cruiseschip ter wereld en nog steeds heel imposant om te zien.