"

Best Kept Secret 2019

Afgelopen weekend in Beekse Bergen, Hilvarenbeek fotografeerde ik voor VPRO’s 3voor12 het Best Kept Secret.

Terwijl de mussen van de tent vielen zag ik Amy Root, BCUC, Carly Rae Jepsen, Charlotte Gainsbourg, Christine and the Queens, Death Grips, Ex Hex, Faye Webster, Gotu Jim, Guided By Voices, Heron, Indian Askin, John Grant, Julia Holter, Kraftwerk, Kurt Vile & the Violators, Life, Liz Phair, Lizzo, Lucy Dacus, Niels Broos, Phosphorescent, Primal Scream, Shame, Sophie, Sports Team, Stephen Malkmus & the Jicks, Stereolab, The Visual, Torus en Viagra Boys optreden.

Meer concerten en Festivals

Publiek op 1 piano afstand…

Publiek op 1 piano afstand…

Na 81 dagen Corona-sluiting gingen de deuren van TivoliVredenburg weer een klein beetje open, op een kier. S10 gaf het eerste concert, voor 30 personen, in de Grote Zaal.

And the winner is…..

And the winner is…..

Waar is het feestje? Nou, dat was duidelijk gaande in mijn portretstudio op locatie tijdens de Blender Conference 2019 in Amsterdam.

Culturele Zondag @HOME – Bibliotheek Utrecht

Culturele Zondag @HOME – Bibliotheek Utrecht

Voor deze Culturele Zondag @HOME filmde ik een rondleiding door de nieuwe Bibliotheek Utrecht op de Neude. Onderweg kwam ik onder andere langs acteur Bram Gerrits, liedjesschrijver Jasper Smit en een spoken word performance van Danique Carmen Kivit.

Grasnapolsky 2020

Grasnapolsky 2020

Grasnapolsky op de bijzondere locatie van fabriek De Toekomst in Scheemda, Groningen. Het was een mooie start van festivalseizoen 2020. Maar was het ook het einde…?