"

Best Kept Secret 2019

Afgelopen weekend in Beekse Bergen, Hilvarenbeek fotografeerde ik voor VPRO’s 3voor12 het Best Kept Secret.

Terwijl de mussen van de tent vielen zag ik Amy Root, BCUC, Carly Rae Jepsen, Charlotte Gainsbourg, Christine and the Queens, Death Grips, Ex Hex, Faye Webster, Gotu Jim, Guided By Voices, Heron, Indian Askin, John Grant, Julia Holter, Kraftwerk, Kurt Vile & the Violators, Life, Liz Phair, Lizzo, Lucy Dacus, Niels Broos, Phosphorescent, Primal Scream, Shame, Sophie, Sports Team, Stephen Malkmus & the Jicks, Stereolab, The Visual, Torus en Viagra Boys optreden.

Meer concerten en Festivals

Boekenbal 2020

Boekenbal 2020

In het laatste normale weekend van 2020 fotografeerde ik het Boekenbal, met volle gangen, mooie outfits, her en der een mondkapje, dansende schrijvers en vooral veel selfies!

Portretten 2020

Portretten 2020

Portretten maken, dat heb ik het afgelopen jaar veel gedaan. Ik ging op pad met artiesten, ondernemers, zzp-ers, schrijvers, onderwijzers, bestuurders, etc…

In daglicht, met studiolicht op locatie, op het podium, tijdens een wandeling in het bos, backstage of op het toilet (echt, zoek maar!).

Publiek op 1 piano afstand…

Publiek op 1 piano afstand…

Na 81 dagen Corona-sluiting gingen de deuren van TivoliVredenburg weer een klein beetje open, op een kier. S10 gaf het eerste concert, voor 30 personen, in de Grote Zaal.

And the winner is…..

And the winner is…..

Waar is het feestje? Nou, dat was duidelijk gaande in mijn portretstudio op locatie tijdens de Blender Conference 2019 in Amsterdam.