"

Boekenbal 2020

Op de valreep van de coronacrisis was dit een van de laatste ‘normale’ events die in 2020 plaatsvonden. Het was mijn eerste Boekenbal. Met alle lading die om dat feestje hangt, plus de naderende pandemie, was toch extra spannend. Dansen op de vulkaan wellicht? De eerste mondkapjes die, soms helemaal in stijl met de mooie outfit, over de rode loper kwamen werden in ieder geval met wat gelach ontvangen.

In opdracht van organisator CPNB maakte ik foto’s van de ontvangst op de rode loper en sfeerbeeld tijdens de rest van de avond. Uiteraard van veel schrijvers, uitgevers, BN’ers, artiesten en vast ook een paar binnengeslopen party crashers. Als ik nu terugkijk op de volle gangen van de Amsterdamse Schouwburg voelt het bijna ongemakkelijk om zoveel mensen zo dicht bij elkaar te zien. Maar uiteraard, laten we vooral hopen dat we dit snel weer kunnen meemaken tijdens het Boekenbal 2021, wanneer dat ook mag plaatsvinden.

Meer concerten en Festivals

Publiek op 1 piano afstand…

Publiek op 1 piano afstand…

Na 81 dagen Corona-sluiting gingen de deuren van TivoliVredenburg weer een klein beetje open, op een kier. S10 gaf het eerste concert, voor 30 personen, in de Grote Zaal.

read more
Grasnapolsky 2020

Grasnapolsky 2020

Grasnapolsky op de bijzondere locatie van fabriek De Toekomst in Scheemda, Groningen. Het was een mooie start van festivalseizoen 2020. Maar was het ook het einde…?

read more
Eurosonic / Noorderslag 2020

Eurosonic / Noorderslag 2020

Festival Eurosonic Noorderslag in Groningen, gefotografeerd voor VPRO 3voor12. Met onder meer foto’s van Celeste, Cobrah, Inhaler, Arlo Parks en Pongo.

read more
Pinkpop 2019

Pinkpop 2019

Foto’s van de 50 editie van Pinkpop, met natuurlijk Fleetwood Mac, The Cure, Golden Earring, Lenny Kravitz, Krezip, Slash, Duncan Laurence, Armin van Buuren en pink boss Jan Smeets.

read more
Best Kept Secret 2019

Best Kept Secret 2019

Mijn beste foto’s van het Best Kept Secret festival dat ik voor VPRO 3voor12 fotografeerde. Met Carly Rae Jepsen, Charlotte Gainsbourg, Christine and the Queens, Indian Askin, John Grant, Julia Holter, Kraftwerk, Kurt Vile, Lizzo, Primal Scream, Shame, Sophie, Sports Team en Viagra Boys.

read more
Lowlands 2018

Lowlands 2018

Lowlands 2018, met onder meer foto’s van Gorillaz, Patti Smith, Brockhampton, Nile Rodgers, Spinvis, De Staat, Ho99o9, Stormzy, Little Simz, Sevdaliza en Tom Odell.

read more