"

Publiek op 1 piano afstand…

De dichte deur ging na 81 dagen Corona-stilte weer op een kier. Op 1 juni mocht TivoliVredenburg weer een heel klein beetje open. Met de nodige voorzorgsmaatregelen uiteraard. Overal handgel en duidelijk aangegeven looproutes richting bar, toilet en zaal. En gemarkeerde stoeltjes om veilige afstand te houden.

S10 (Stien den Hollander) heropende TivoliVredenburg met een concert in de Grote Zaal voor 30 bezoekers die dus allemaal op 1,5 meter afstand van elkaar zaten. Bij TivoliVredenburg is die abstracte term omgebouwd tot het iets prettiger ‘Pianoafstand’.

In de Grote Zaal passen ‘normaal’ ruim 1700 mensen. Maar gek genoeg werd het, ondanks de afstand van zo’n 8 meter tussen publiek en podium, toch een intiem feestje voor de gelukkigen die erbij waren.

We mogen weer… (maar wel voorzichtig).

Een verslag van het concert (met mijn foto’s) lees je bij Trouw, NRC en de Volkskrant.

Meer concerten en Festivals

Grasnapolsky 2020

Grasnapolsky 2020

Grasnapolsky op de bijzondere locatie van fabriek De Toekomst in Scheemda, Groningen. Het was een mooie start van festivalseizoen 2020. Maar was het ook het einde…?

read more
Pinkpop 2019

Pinkpop 2019

Foto’s van de 50 editie van Pinkpop, met natuurlijk Fleetwood Mac, The Cure, Golden Earring, Lenny Kravitz, Krezip, Slash, Duncan Laurence, Armin van Buuren en pink boss Jan Smeets.

read more
Best Kept Secret 2019

Best Kept Secret 2019

Mijn beste foto’s van het Best Kept Secret festival dat ik voor VPRO 3voor12 fotografeerde. Met Carly Rae Jepsen, Charlotte Gainsbourg, Christine and the Queens, Indian Askin, John Grant, Julia Holter, Kraftwerk, Kurt Vile, Lizzo, Primal Scream, Shame, Sophie, Sports Team en Viagra Boys.

read more
Lowlands 2018

Lowlands 2018

Lowlands 2018, met onder meer foto’s van Gorillaz, Patti Smith, Brockhampton, Nile Rodgers, Spinvis, De Staat, Ho99o9, Stormzy, Little Simz, Sevdaliza en Tom Odell.

read more
Best Kept Secret 2018

Best Kept Secret 2018

Concert- en festivalfotografie op Best Kept Secret 2018, één van de mooiste festivals van Nederland. Met onder meer Arctic Monkeys, CHVRCHES, Father John Misty, LCD Soundsystem, Mogwai, Mozes and the firstborn, Ray Fuego, Rodriguez, Spoon, Sudan Archives, Superorganism, The Kills, The National, Ty Segall, Tyler, The Creator, Vince Staples en Warpaint.

read more