"

Bitcoin Amsterdam 2022

Begin oktober 2022 fotografeerde ik de Bitcoin Amsterdam 2022 conferentie, voor Bitcoin Magazine / Amsterdam Decentralized.

Deze conferentie is een drie-daags samenkomen van techneuten, cryptografen, economen, podcasters, vrijheidsvoorvechters, journalisten, libertariërs, Bitcoin bedrijven, een ex-prime minister, de vrouw van Julian Assange en een ondernemer* die de glastuinbouw op zijn kop zet. En dat alles in en rondom de prachtige Gashouder op het Westergasterrein. En het event werd georganiseerd op zijn Nederlands, dus werd het al snel bitterballen, bingo, bier en dus bitcoin.

Ik fotografeerde samen met collega Koen alle panels, workshops, optredens en interviews. En uiteraard veel sfeerbeeld.

*Die ondernemer gebruikte de warmte die vrijkomt bij Bitcoin mining om kassen te verwarmen. (https://www.litebit.eu/nl/nieuws/bitcoin-kas-warmte)


 

Meer concerten en Festivals

Publiek op 1 piano afstand…

Publiek op 1 piano afstand…

Na 81 dagen Corona-sluiting gingen de deuren van TivoliVredenburg weer een klein beetje open, op een kier. S10 gaf het eerste concert, voor 30 personen, in de Grote Zaal.

read more
Grasnapolsky 2020

Grasnapolsky 2020

Grasnapolsky op de bijzondere locatie van fabriek De Toekomst in Scheemda, Groningen. Het was een mooie start van festivalseizoen 2020. Maar was het ook het einde…?

read more
Pinkpop 2019

Pinkpop 2019

Foto’s van de 50 editie van Pinkpop, met natuurlijk Fleetwood Mac, The Cure, Golden Earring, Lenny Kravitz, Krezip, Slash, Duncan Laurence, Armin van Buuren en pink boss Jan Smeets.

read more
Best Kept Secret 2019

Best Kept Secret 2019

Mijn beste foto’s van het Best Kept Secret festival dat ik voor VPRO 3voor12 fotografeerde. Met Carly Rae Jepsen, Charlotte Gainsbourg, Christine and the Queens, Indian Askin, John Grant, Julia Holter, Kraftwerk, Kurt Vile, Lizzo, Primal Scream, Shame, Sophie, Sports Team en Viagra Boys.

read more
Lowlands 2018

Lowlands 2018

Lowlands 2018, met onder meer foto’s van Gorillaz, Patti Smith, Brockhampton, Nile Rodgers, Spinvis, De Staat, Ho99o9, Stormzy, Little Simz, Sevdaliza en Tom Odell.

read more