"

Pinkpop 2019

Foto’s van de 50 editie van Pinkpop, met natuurlijk Fleetwood Mac, The Cure, Armin van Buuren en pink boss Jan Smeets.

Maar ik fotografeerde ook Anouk, Badflower, Bastille, Bazart, Blood Red Shoes, Confidence Man, Couly, Davina Michelle, Die Antwoord, Duncan Laurence, Golden Earring, Halestorm, Indian Askin, J Balvin, Jacin Trill & Leafs, Jamiroquai, Jett Rebel, Kovacs, Kraantje Pappie, Krezip, Lenny Kravitz, Major Lazer, Mark Ronson, Mumford & Sons, Slash ft. Myles Kennedy and the Conspirators en The Pretenders.

Alle concertverslagen, video’s, interviews met Armin van Buuren en Jan Smeets en nog veel meer over Pinkpop 2019 vind je bij 3voor12.

Meer concerten en Festivals

And the winner is…..

And the winner is…..

Waar is het feestje? Nou, dat was duidelijk gaande in mijn portretstudio op locatie tijdens de Blender Conference 2019 in Amsterdam.

read more
Culturele Zondag @HOME – Bibliotheek Utrecht

Culturele Zondag @HOME – Bibliotheek Utrecht

Voor deze Culturele Zondag @HOME filmde ik een rondleiding door de nieuwe Bibliotheek Utrecht op de Neude. Onderweg kwam ik onder andere langs acteur Bram Gerrits, liedjesschrijver Jasper Smit en een spoken word performance van Danique Carmen Kivit.

read more
Grasnapolsky 2020

Grasnapolsky 2020

Grasnapolsky op de bijzondere locatie van fabriek De Toekomst in Scheemda, Groningen. Het was een mooie start van festivalseizoen 2020. Maar was het ook het einde…?

read more
Eurosonic / Noorderslag 2020

Eurosonic / Noorderslag 2020

Festival Eurosonic Noorderslag in Groningen, gefotografeerd voor VPRO 3voor12. Met onder meer foto’s van Celeste, Cobrah, Inhaler, Arlo Parks en Pongo.

read more
Recent werk

Recent werk

Ik heb niet altijd tijd (of zin) om een volledig blog te maken als ik het druk heb. Daarom vind je hier altijd een selectie uit recent gemaakte portretten, concertfotografie en eventfoto’s.

read more
Expositie De Roltrap

Expositie De Roltrap

Vijf jaar fotografeerde ik artiesten op de roltrap van TivoliVredenburg voor de rubriek De Roltrap voor UITagenda Utrecht.

Een selectie uit de totaal 35 portretten wordt eind 2019 geexposeerd in TivoliVredenburg. Bij de roltrappen natuurlijk!

read more