"

Culturele Zondag Utrechtse Kinderboekwinkel

Mijn vierde Culturele Zondag @ HOME. Dit keer ging ik, met mijn nieuwe Nikon Z6 camera, naar de Utrechtse Kinderboekwinkel. Dat is het walhalla voor kinderboeken in de stad. Deze zondag stond in het kader van de Annie M.G. Schmidt-week. Het thema was Annie’s favoriete dier, de poes.

Je krijgt in deze video een schrijfles van Enne Koens, Annette Fienieg tekent in 5 minuten een paar coole poezen terwijl Koos Meinderts poezenverhalen voorleest. Ook leest Silke een stuk voor uit Minoes, haar lievelingsboek van Annie M.G. Schmidt.

Tot slot zingt Marianne van Houten een paar fijne meezingers. Zing je mee, je kent de teksten vast wel!

Meer video’s

Culturele Zondag @HOME – Bibliotheek Utrecht

Culturele Zondag @HOME – Bibliotheek Utrecht

Voor deze Culturele Zondag @HOME filmde ik een rondleiding door de nieuwe Bibliotheek Utrecht op de Neude. Onderweg kwam ik onder andere langs acteur Bram Gerrits, liedjesschrijver Jasper Smit en een spoken word performance van Danique Carmen Kivit.

read more
Kyteman’s nieuwe liefde

Kyteman’s nieuwe liefde

Met het video-team van Kindamuzik bezochten we de studio van Kyteman (Colin Benders) in Kytopia. Daar vertelt hij over zijn nieuwste liefde, de modulaire synthesizer.

read more