"

Interview Eefje de Visser

Haar nieuwe cd ‘Het is’ markeert verandering voor Eefje de Visser. Daarom wilde de talentvolle singer-songwriter die plaat op een bijzondere plek opnemen. KindaMuzik was erbij en sprak met Eefje nog tijdens het productieproces.

Interview: Ronald Besemer
Camera: Jelmer de Haas
Editing: Renate Beense & Jelmer de Haas

Meer video’s

Culturele Zondag @HOME – Bibliotheek Utrecht

Culturele Zondag @HOME – Bibliotheek Utrecht

Voor deze Culturele Zondag @HOME filmde ik een rondleiding door de nieuwe Bibliotheek Utrecht op de Neude. Onderweg kwam ik onder andere langs acteur Bram Gerrits, liedjesschrijver Jasper Smit en een spoken word performance van Danique Carmen Kivit.

read more
Kyteman’s nieuwe liefde

Kyteman’s nieuwe liefde

Met het video-team van Kindamuzik bezochten we de studio van Kyteman (Colin Benders) in Kytopia. Daar vertelt hij over zijn nieuwste liefde, de modulaire synthesizer.

read more