"

Kyteman’s nieuwe liefde

Met het video-team van Kindamuzik bezochten we in het voorjaar van 2015 de studio van Kyteman (Colin Benders) in Kytopia, Utrecht. Colin is helemaal dol op zijn nieuwe liefde, de modulaire synthesizer.

Voor onze camera’s legt hij uit waarom de modular zijn ideale instrument is, welke modules hij het liefste gebruikt en waarom zijn setup zo enorm groot is. Maar vooral laat hij zien en horen hoe hij zijn nieuwe geluiden maakt.

Team
Interview: Iddo Havinga 
Camera: Jelmer de Haas / Renate Beense 
Montage: Jelmer de Haas / Renate Beense 
Geluid: Jelmer de Haas

Meer video’s

Culturele Zondag @HOME – Bibliotheek Utrecht

Culturele Zondag @HOME – Bibliotheek Utrecht

Voor deze Culturele Zondag @HOME filmde ik een rondleiding door de nieuwe Bibliotheek Utrecht op de Neude. Onderweg kwam ik onder andere langs acteur Bram Gerrits, liedjesschrijver Jasper Smit en een spoken word performance van Danique Carmen Kivit.

read more
Ryley Walker – The Great and Undecided

Ryley Walker – The Great and Undecided

Ryley Walker speelde zijn nummer The Great and Undecided voor me tijdens de sessie die ik opnam voor Muzine.nl. Dit nummer staat ook op zijn fantastische plaat Golden Sings That Have Been Sung.

read more
Interview Eefje de Visser

Interview Eefje de Visser

KindaMuzik interviewde Eefje de Visser in het Mirliton theater, waar ze de laatste hand legde aan de opnames van haar album ‘Het Is’.

read more