Liefde op Indian Summer Festival

Dit jaar was ik voor het eerst op het Indian Summer Festival in Broek op Langedijk (Noord-Holland). Een middelgroot festival (25.000 bezoekers) van twee dagen met podia voor zowel dance als pop en rock. Voor de organisatie van het festival legde ik sfeer en artiesten vast. De foto’s werden gedurende het weekend gebruikt op de festivalwebsite en verschillende social media. En met mijn beelden is er een mooie set foto’s beschikbaar voor de promotie van Indian Summer Festival 2015.

Als ik op een festival ben maak ik graag momenten vrij om de sfeer op het terrein vast te leggen. Tijdens het rondlopen op het terrein trof ik aan het begin van de avond een stelletje aan dat op een grote poef aan het knuffelen was. Iets verder weg aan de waterkant zat een groepje meiden te kletsen. Spiegels op een gebouwtje naast me reflecteerden de ondergaande zon zodat het groepje mooi in het licht zat. Het verliefde stelletje bleef juist een silhouet. Met een telelens kon ik hiervan een mooie compositie maken. Voor het persbericht na afloop van het festival is deze foto gekozen om de zomerse sfeer van het festival weer te geven.

Naast sfeerfoto’s maakte ik uiteraard ook veel live-beeld van artiesten. Hieronder vind je foto’s van Lilly Allen, Chef’Special, Kensington, Underworld, De Dijk, Showtek, Birdy, Town of Saints, Di-Rect, Jacqueline Govaert, Yellow Claw en Milow.

 

Meer zien? Bekijk hier mijn foto’s van andere festivals.